Looking for an easier way to manage mods? Try ModDrop, our new mod manager.

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    6
    Total Downloaded
    0

    Can't register at the Runic Forums. IP blacklisted?

    http://forums.runicgames.com/

    For some reason, I get blacklisted when I try to register at those forums. A friend of mine ran into the same problem. Anyone else getting this?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Osaka, Japan
    Posts
    3,904
    Total Downloaded
    320.24 MB

    Re: Can't register at the Runic Forums. IP blacklisted?

    Contact customer service at this link: https://support.runicgames.com/new-ticket . I've shown your post to Brian and he'll take a look at your ticket.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    6
    Total Downloaded
    0

    Re: Can't register at the Runic Forums. IP blacklisted?

    Quote Originally Posted by Webbstre View Post
    Contact customer service at this link: https://support.runicgames.com/new-ticket . I've shown your post to Brian and he'll take a look at your ticket.

    Done. Hopefully he can figure out the problem.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    6
    Total Downloaded
    0

    Re: Can't register at the Runic Forums. IP blacklisted?

    So I made this ticket on the 3rd, and it still has yet to be resolved. No one from Runic has even responded. It shows that Brian Ward is assigned to the ticket, but he has not spoken at all.

    Can I please have someone respond to the ticket? Webbstre, I'm not sure if you personally know Brian Ward, but can you get him to work on my ticket?

  5. #5
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    6
    Total Downloaded
    0

    Re: Can't register at the Runic Forums. IP blacklisted?

    I get the same problem with another forum.


  6. #6
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Osaka, Japan
    Posts
    3,904
    Total Downloaded
    320.24 MB

    Re: Can't register at the Runic Forums. IP blacklisted?

    Message me with your ticket number and I'll pass it on. I believe the problem is caused by the anti-spam service being used, and since it's showing up on multiple sites your best bet (in the long run) will be to contact the service and get it resolved. Until then, contacting site owners is the only way :/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •